Składniki:
dodaj do listy zakupowejSposób przyrządzania:
Szukasz sposobu na szybkie danie?
A może zaprosiłeś przyjaciół na brunch?
Co powiesz na mini wrapy z Wegańskimi Filecikami od Garden Gourmet? Proste, szybkie i smaczne!
- ROZGRZEJ PIEKARNIK I POKRÓJ WARZYWA - Rozgrzej piekarnik do 180° C. Rozgrzej patelnię grillową na małym ogniu. Paprykę i cukinię pokrój w paski, a cebulę w cienkie półpierścienie.
- WYPEŁNIJ WRAPY, A NASTĘPNIE JE UPIECZ - Usmaż warzywa na na patelni grillowej, a następnie dodaj fileciki i na niewielkiej ilości oleju smaż przez kilka minut – zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Napełnij wrapy wcześniej przygotowanymi składnikami, złóż je i zabezpiecz wykałaczką, jeżeli jest taka potrzeba. Umieść je na blasze do pieczenia i piecz przez kilka minut tuż przed podaniem aż się lekko zarumienią.
- STWÓRZ SOS I GOTOWE. SMACZNEGO! - Wymieszaj jogurt z majonezem, dopraw sokiem z cytryny i skórką oraz solą i pieprzem. Dodaj drobno posiekany koperek.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5